Je fit en gezond voelen...

Het is niet vanzelfsprekend. Je moet goed voor jezelf zorgen. Het is dan ook erg belangrijk om te bewegen, zowel voor je lichaam als voor je geest. Naast het feit dat het goed voor je is, levert het ook nog eens veel energie op. Een goede conditie zorgt er niet alleen voor dat je met gemak een forse wandeling kunt volhouden, het zorgt er ook voor dat je beter in je vel gaat zitten. Dat is best wat waard. Prohito is een trainingslocatie waar je kunt deelnemen aan outdoor training. In de buitenlucht het maximale uit jezelf halen, lees hier hoe het jou kan helpen je fitter en gezonder te voelen!

outdoor training assen

Personal training

Personal trainers schieten als paddenstoelen uit de grond. Dat is natuurlijk niet voor niets. Veel mensen hebben behoefte aan begeleiding. Niet alleen bij het sporten, maar ook bij het hanteren van een gezonde levensstijl. Het is soms lastig om een keuze te maken tussen de vele personal trainers die hun diensten aanbieden. Wat Prohito kan bieden is gebaseerd op vijftien jaar aan ervaring. Dit uit zich in kwalitatieve begeleiding van hoog niveau. Wij reiken je een hand toe om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen kunt behalen. Wij helpen je niet alleen bij het verbeteren van je levensstijl, we trainen je ook om dit vast te kunnen houden voor de rest van je leven.

buiten

Wat mag je verwachten van een training bij Prohito?

Bij Prohito kan je lekker in de buitenlucht trainen tijdens een outdoor training. Je kunt ervoor kiezen om alleen te trainen of in groepsverband samen met een personal trainer. Je krijgt persoonlijke aandacht welke specifiek gericht is op jouw persoonlijke of gezamenlijke doelen. Er vinden tussentijdse metingen plaats om te zien hoe jouw lichaam zich aanpast aan de gewijzigde situatie en je wordt ook gecoacht op het gebied van voeding. Bij Prohito kan je verantwoord sporten, met respect voor elkaar. Ben jij er klaar voor?

Lees verder

Contact opnemen?

Vul dan onderstaande contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact op.