In je eentje trainen is ook maar zo alleen.

Bij Prohito Personal Training en Reset in Assen hoef je niet alleen te sporten. Hier kan je namelijk deelnemen aan small group training. In groepen van maximaal 4 tot 6 sporters maken jullie een gezamenlijk doel waarbij op een vaste tijd in de week samen wordt getraind. Afgezien van het gezamenlijke doel wordt er ook naar het individu gekeken. Zo worden er persoonlijke doelen gesteld, die zullen bijdragen aan het behalen van het doel van de groep. Tijdens de trainingen leren jullie niet alleen over sporten, maar ook over het toepassen van een goede en gezonde levensstijl. Hoe moet je gezond leven en hoe houd je dit vast? Dat is waar tijdens de trainingen de focus op ligt. Samen sta je sterker, toch? Ben jij er klaar voor om met een groep deel te nemen aan een small group training? Lees dan nu verder.

Small group training

Samen doelen stellen, samen doelen halen!

Samen een doel stellen werkt motiverend. Het samen trainen om een doel te behalen kan dan ook bevorderlijk werken voor het behalen van eigen persoonlijke doelen. Bij een training in kleine groepen wordt er eerst naar het individu zelf gekeken. Zo wordt er gekeken naar de fysieke gesteldheid van het lichaam en wordt er gewogen en gemeten. Op basis hiervan worden de individuen getraind en geoptimaliseerd om zo de niveaus op peil te krijgen. Daarna gaat de groep pas echt samenwerken. Naast het feit dat er samen gewerkt wordt aan een doel, kunnen de kosten ook gedeeld worden. Een mooie bijkomstigheid.

training small group Assen

Waarom een personal trainer?

Er zijn veel redenen om te trainen met een personal trainer. De belangrijkste reden zit hem al in de naam. De persoonlijke aandacht is specifiek gericht op jouw lichaam en is dan ook zeer effectief. Daarnaast is de training op afspraak, waardoor je een stok achter de deur hebt. Sporten kan soms erg veel energie kosten, maar het kan ook veel energie opleveren. Door met de juiste mindset en een goede coaching je levensstijl eens goed onder handen te pakken, voel jij je straks weer helemaal als herboren.

Lees verder

Wil je wat meer informatie?

Dat kan! Stel gerust een vraag via onderstaande contactformulier en we komen er zo snel mogelijk op terug. Liever even bellen? Geen probleem! Klik hier om contact op te nemen.