Over Prohito

Prohito is een bedrijf dat zich richt op Personal Training en Reset in Assen en omgeving. Wij hebben ons gespecialiseerd in trainingen op maat en begeleiding op zowel mentaal als fysiek gebied. Dit laatste noemen we Personal Reset; wij helpen jou te resetten. De ontwikkeling die jij door gaat maken gaat verder dan alleen een sporttraining op zich. Wij gaan een relatie aan waarbij alle facetten en energie worden ingezet om jou te verbeteren. De kennis en ervaring van Prohito zorgen voor de juiste begeleiding, zonder grenzen.

 

Over Prohito

Jouw Personal Trainer

Als je een samenwerking met Prohito Personal Training aangaat, dan word je getraind door Jeroen Spaans. “Ik vind het belangrijk om mensen te verbeteren. Personal Training is meer dan alleen sport. Ik heb in meerdere sportscholen door heel Nederland gewerkt als Personal Trainer. Nu is de tijd rijp om het op de juiste manier te doen;
de Prohito-manier!”

Lees verder
Over Prohito

Intake

Voorafgaand aan alle Trainings- en Resettrajecten wordt er samen een inschrijf-, doelen- en gezondheidsformulier ingevuld. Tijdens dit uur wordt duidelijk waarvoor je komt en waar Prohito Personal Training en Reset jou mee kan helpen. We ontwikkelen samen een concreet doel en we gaan Hito’s (= mijlpalen) maken, waardoor de weg er naartoe duidelijk wordt. Door de kennis en ervaring van Prohito te combineren met jouw informatie, realiseren wij een optimaal evenwicht voor veilige Trainings- en Resetsessies. Waar nodig zal er overleg zijn met jouw eigen therapeut of behandelaar. Dit zorgt voor een helder beeld en daardoor een sneller resultaat.

Lees verder
Over Prohito

Hartslagcontrole

Wij monitoren tijdens een training constant jouw hartslag. Buiten dat dit veilig is voor de sportsituatie, zien we gelijk welke vorderingen jij maakt op het gebied van uithoudingsvermogen.

Door te trainen op jouw hartslag ga jij leren hoe je jouw lichaam optimaal kunt gebruiken voor een beweging en/of doel.

 

Over Prohito

Prohito locatie

De Personal Trainingen en Reset vinden voornamelijk plaats op onze eigen Prohito locatie. Hier zijn wij van alle gemakken voorzien. Afhankelijk van het doel of de voorkeur van de sporter wordt er soms een combinatie gemaakt met ander locaties, zoals thuis of in de buitenlucht.

Lees verder

Meld je nu aan

Prohito verzorgt Personal Training en Reset in Assen en omgeving. Word gezond én blijf gezond! Maak kennis met Prohito.