Personal training

Je hebt meerdere pogingen gedaan om je leven vitaler te krijgen. Je hebt gekeken naar reclames, boeken gelezen en je bent oneindig saai in de sportschool ‘bezig’ geweest. Dit alles om het juiste evenwicht te vinden voor jouw lichaam. Je bent klaar met het jojo-effect en de blessures, om maar te zwijgen over de verdere lichamelijke risico’s.

Personal training

Prohito; jouw Personal Trainer

Jij bent op zoek naar iemand die jou kan vertellen hoe je je gezond gaat voelen en fitter wordt. Ja, mogelijk zelfs plezier in sport gaat krijgen! Maar vooral hoe je dit vast gaat houden. Jij wilt getraind worden door de juiste Personal Trainer.

Neem contact op
Personal training

Fittere levensstijl

Met Prohito als jouw Personal Trainer word je naar deze fittere levensstijl gecoacht. Er wordt aan jouw Hito’s (= mijlpalen) gewerkt door middel van training door een gecertificeerde Personal Trainer met kennis vanuit meerdere invalshoeken. Je kunt zelfs starten vanuit een blessure of lichamelijke beperking. Voor een optimaal, zichtbaar en meetbaar resultaat!

Het trajectresultaat is voor langere tijd. Er wordt niet alleen getraind naar jouw mijlpaal toe; je wordt ook klaargestoomd om dit na de trainingen bij Prohito vast te houden en hierdoor zelfstandig te kunnen sporten. En dit alles op de manier die jij prettig vindt en die wij samen gaan ontwikkelen!

Personal training

Voordelen van Personal Training

  • Persoonlijke aandacht welke specifiek gericht is op jouw lichaam
  • Personal training is wekelijks op afspraak, dus jouw stok achter de deur
  • Meer uit jouw leven halen, met meer energie tot gevolg
  • Op een leuke, sportieve en efficiënte manier met jouw lichaam leren omgaan
  • Mogelijkheid tot combinatie met Personal Reset
Meld je aan!

Personal training in Assen?

Prohito Personal Training en Reset Assen. Prohito verzorgt Personal Training. Voor beginners en gevorderden. Voor particulieren en bedrijven.

Ervaringen met de Prohito methode

Jeroen is een plezierige en professionele trainer, die goed in kaart kan brengen wat er nodig is om je doel te bereiken.lees verder
Alfred heeft door zijn strakke planning in werk en prive weinig tot geen tijd om zelf bezig te zijn met zijn vitaliteit.lees verder
Goede coaching op gebied van time management en de balans tussen in- en ontspanning. Wekelijks uitgebreid advies over inzetten van mogelijkheden op mijn werk en privé.lees verder