Een gezonde levensstijl?

Gezond leven kan best een uitdaging zijn en soms kan het een hele stap zijn om je levensstijl om te gooien. Wat is het dan fijn als iemand je de hand toereikt en samen met jou dit proces wil doorlopen. Prohito heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Met respect en op jouw tempo kan je bij Prohito samen met een personal trainer doelen stellen, gericht op jouw wensen en je huidige situatie. Wij bieden een luisterend oor en met onze kennis en kunde helpen we jou eindelijk de stappen te zetten die jij voor ogen had.

Personal training Assen

Wat doet Prohito?

Bij Prohito kan je gebruikmaken van personal training en personal reset. Van personal training heb je hoogstwaarschijnlijk wel eens gehoord, personal reset zou wel eens nieuw voor je kunnen zijn. Beide disciplines zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat jij beter in je vel gaat zitten. Bij personal training komt daar veel sporten en voeding aan te pas, bij personal reset kan je terecht wanneer je last hebt van een blessure, maar ook wanneer je meer wilt leren over een juiste manier van eten of slapen. De naam zegt het al, je zorgt voor een goede basis en wordt gereset.

sporten

Trainingen op maat

Personal training is zo effectief omdat het specifiek gericht is op jouw lichaam. Door doelen te stellen zorg jij ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt, een personal trainer ondersteunt je hierbij. Prohito is een nette trainingslocatie waar je op niveau kunt sporten. Naast sporten werk je ook aan je houding en werk je volgens een weekplanning. Wij leveren trainingen op maat, waardoor jij echt de beste versie kunt worden van jezelf.

Lees verder

Heb je een vraag?

Stel hem gerust via onderstaande contactformulier en we komen er zo snel mogelijk op terug!